Magunkról

Az EPDS rendszer 2007-ben kezdtük el fejleszteni, első sorban saját felhasználásra, robbanásbiztonság-technika témakörére építve. Hamar kiderült azonban, hogy a piacnak igénye van egy ilyen rendszerre, ezért megkezdődött a partnerek számára elérhető és felhasználó barát verzió fejlesztése. 2018-ban sikerült megvalósítani az egyik célkitűzésünket, amit az EPDS 4.0-ás verziójában kínálunk meglévő és leendő partnereink számára. A szabadon alakítható szempontrendszerekkel és mobilapplikációval elérhető egyedi eszközazonosítással egy rugalmas, hatékony, felhasználóbarát rendszert és hozzá kapcsolódó support tevékenységet tudunk nyújtani Ügyfeleinknek.

A potenciálisan robbanásveszélyes üzemek, illetve üzemegységek az ATEX 137 (3/2003 (III. 11) FMM-ESZCSM rendelet) alapján kötelesek robbanásvédelmi dokumentációt létrehozni, azt naprakészen tartani és megfelelően leoktatni. Továbbá a telepített villamos és nem villamos robbanásbiztos készülékek élettartam követését megvalósítani, mind dokumentációs, mind telepített eszközök vonatkozásában elérhetővé tenni azonos információs tartalommal.

Az EPDS segíti és támogatja a felhasználót a napi rutin (pl. karbantartás, szabványossági felülvizsgálatok), illetve egyedi tevékenységek esetében is a robbanásbiztonság-technikai megfelelőséget megvalósítani, illetve a tárgyi és vonatkozó információkat hosszútávon elérhetővé tenni.

Az EPDS az egyetlen olyan megoldás, mely a robbanásvédelmi dokumentáció témakörére épül és az annak való megfelelést helyezi előtérbe. EPDS önállóan megvalósítja a vonatkozó ATEX Direktívákban (termék és üzem) foglaltakat, és lehetővé teszi a teljes körű üzemeltetői megfelelést napi üzemvitelben az ügyfél igényeire szabva.

A 2014/34/EU ATEX Direktíva (35/2016 (IX.27) NGM rendelet) előírja, hogy potenciálisan robbanásveszélyes környezetben az ATEX Direktíva szerint tanúsított villamos és nem villamos készülékeket kell alkalmazni.

Az ATEX 137 (3/2003 (III. 11) FMM-ESZCSM rendelet) előírja, hogy a biztonságos üzemeltetés feltételrendszerét egy ún. robbanásvédelmi dokumentációban kell megfogalmazni, melyet az első beüzemelés előtt el kell készíteni és folyamatosan naprakészen kell tartani. Ennek felelőse az üzem vezetéséért felelős személy. A rendszer magas fokú rugalmasságának és alakíthatóságának köszönhetően akár az teljes Egészségvédelem, Biztonságtechnika és Környezetvédelem dokumentációját és élettartam követését meg lehet valósítani egy eszközzel, illetve azok feltételrendszerének érvényesítésére is alkalmas a teljeskörű megfelelés támogatása érdekében.

Veress Árpád

Tulajdonos / Ügyvezető

Kovács Gergely

Üzletfejlesztési Menedzser

Dalnoki Fanni

Marketing Manager

Az EPDS szakértői a legnagyobb szakértelemmel segítenek a vállalat szabályozói környezetének megfelelő működés kialakításban.

Veress Árpád – ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ / TULAJDONOS

Az ExWorks Group alapítója és tulajdonosa. Az EPDS ennek a csoportnak a tagjai, 2003 óta dolgozunk a robbanásvédelem területén. Számos műszaki képzést tart partnereknél, főiskolákon, műszaki egyetemeken (Budapesti Műszaki Egyetem) magyar és idegen nyelveken (angol és német) is. Az Ex Forum konferencia-sorozat (2005 – ) alapítója és előadója, melynek tárgya: innovatív és hasznos szakismeretek ipari szakemberek számára. Számos projektben főmérnökként dolgozott, ezek közül több gyógyszerészeti, olaj és földgáz, kémiai, malomipari, biogáz és etanol projektek megvalósításához kapcsolódott. Fő feladata volt a biztonság tervezése, megvalósítása és jóváhagyása ipari és veszélyes területeken.

Kovács Gergely – ÜZLETFEJLESZTÉSI MENEDZSER

2007 óta foglalkozik B2B értékesítéssel. Különböző iparágakban járta végig a lépcsőfokokat a hideghívásoktól egészen az 5 országra kiterjedő régiós projektek vezetéséig. Szerteágazó tapasztalatokat szerzett az értékesítés, és az ahhoz kapcsolódó projektmenedzsment és stratégiai tervezés területén. Az EPDS Kft-nél az Üzletfejlesztési Menedzser pozícióban az értékesítési és marketing stratégia kialakításáért és a kitűzött célok megvalósításáért felel.

Dalnoki Fanni – MARKETING MANAGER

Három éve dolgozik, mint copywriter és online marketing menedzser. Ezt megelőzően a MultiContact Consulting Kft.-nél volt pályázati szekértő asszisztens, egy évet pedig a Sanofi Zrt.-nél töltött a Disztribúciós és Logisztikai Igazgató személyi asszisztenseként. Ő a felelős minden marketing kampányért az ExWork csoportban is.

Bentekovics Attila – BACKEND DEVELOPER

Az EPDS Kft. backend programozója. Ő felelős az ExWork csoporttagok honlapjainak backend fejlesztéséért. Ő tervezte és vezette az EPDS 3.0 szoftver adatbázisokat.

Stratégiai partnerünk: NUAGE GROUPE

A Nuage Groupe több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az informatika területén. A legkorszerűbb technológiákat alkalmazva fejleszt felhasználóbarát, egyedi szoftvereket és nyújt szolgáltatásokat ügyfelei részére. A nagyvállalati környezetben szerzett tapasztalat mellett több sikeres startup projekt megvalósításával vesz részt innovatív termékfejlesztés komplett megvalósításában – a kezdetektől akár a termék piacra viteléig. Legyen szó pénzügyi, ipar 4.0, kereskedelmi és szolgáltatási megoldásokról, termelékenység növelésről, kiterjesztett és virtuális valóságról, vagy mesterséges intelligenciára épülő, döntéstámogató adatelemzésről, a Nuage Groupe a tanácsadástól és projekt konzultációtól kezdve az elemzések és architektura tervezésen keresztül a termékfejlesztésig és tesztelésig bezárólag teljes körű szolgáltatást képes nyújtani ügyfelei számára.

Töltse le tájékoztatónkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

visszahívást kérek
pdf letöltése