Magunkról

Az EPDS rendszer 2007-ben kezdtük el fejleszteni, első sorban saját felhasználásra, robbanásbiztonság-technika témakörére építve. Hamar kiderült azonban, hogy a piacnak igénye van egy ilyen rendszerre, ezért megkezdődött a partnerek számára elérhető és felhasználó barát verzió fejlesztése. 2018.ban sikerült megvalósítani az egyik célkitűzésünket, amit az EPDS 4.0-ás verziójában kínálunk meglévő és leendő partnereink számára. A szabadon alakítható szempontrendszerekkel és mobilapplikációval elérhető egyedi eszközazonosítással egy rugalmas, hatékony, felhasználóbarát rendszert és hozzá kapcsolódó support tevékenységet tudunk nyújtani Ügyfeleinknek.

A potenciálisan robbanásveszélyes üzemek, illetve üzemegységek az ATEX 137 (3/2003 (III. 11) FMM-ESZCSM rendelet) alapján kötelesek robbanásvédelmi dokumentációt létrehozni, azt naprakészen tartani és megfelelően leoktatni. Továbbá a telepített villamos és nem villamos robbanásbiztos készülékek élettartam követését megvalósítani, mind dokumentációs, mind telepített eszközök vonatkozásában elérhetővé tenni azonos információs tartalommal.

Az EPDS segíti és támogatja a felhasználót a napi rutin (pl. karbantartás, szabványossági felülvizsgálatok), illetve egyedi tevékenységek esetében is a robbanásbiztonság-technikai megfelelőséget megvalósítani, illetve a tárgyi és vonatkozó információkat hosszútávon elérhetővé tenni.

Az EPDS az egyetlen olyan megoldás, mely a robbanásvédelmi dokumentáció témakörére épül és az annak való megfelelést helyezi előtérbe. EPDS önállóan megvalósítja a vonatkozó ATEX Direktívákban (termék és üzem) foglaltakat, és lehetővé teszi a teljes körű üzemeltetői megfelelést napi üzemvitelben az ügyfél igényeire szabva.

A 2014/34/EU ATEX Direktíva (35/2016 (IX.27) NGM rendelet) előírja, hogy potenciálisan robbanásveszélyes környezetben az ATEX Direktíva szerint tanúsított villamos és nem villamos készülékeket kell alkalmazni.

Az ATEX 137 (3/2003 (III. 11) FMM-ESZCSM rendelet) előírja, hogy a biztonságos üzemeltetés feltételrendszerét egy ún. robbanásvédelmi dokumentációban kell megfogalmazni, melyet az első beüzemelés előtt el kell készíteni és folyamatosan naprakészen kell tartani. Ennek felelőse az üzem vezetéséért felelős személy. A rendszer magas fokú rugalmasságának és alakíthatóságának köszönhetően akár az teljes Egészségvédelem, Biztonságtechnika és Környezetvédelem dokumentációját és élettartam követését meg lehet valósítani egy eszközzel, illetve azok feltételrendszerének érvényesítésére is alkalmas a teljeskörű megfelelés támogatása érdekében.

Veress Árpád

tulajdonos / ügyvezető

Klein Gábor

projektvezető / webfejlesztő

Vonnák Melinda

Marketing manager

Kácsor Attila

Sales / Account / Business development

Az EPDS+ szakértői a legnagyobb szakértelemmel segítenek a vállalat szabályozói környezetének megfelelő működés kialakításban.

Veress Árpád:

Az ExWorks Group alapítója és tulajdonosa. A Veproil Ltd és az EPDS ennek a csoportnak a tagjai, 2003 óta dolgoznak a robbanásvédelem területén. Számos műszaki képzést tart partnereknél, főiskolákon, műszaki egyetemeken (Budapesti Műszaki Egyetem) magyar és idegen nyelveken (angol és német) is. Az Ex Forum konferencia-sorozat (2005 – ) alapítója és előadója, melynek tárgya: innovatív és hasznos szakismeretek ipari szakemberek számára. Számos projektben főmérnökként dolgozott, ezek közül több gyógyszerészeti, olaj és földgáz, kémiai, malomipari, biogáz és etanol projektek megvalósításához kapcsolódott. Fő feladata volt a biztonság tervezése, megvalósítása és jóváhagyása ipari és veszélyes területeken.

Kurucz Attila – Ügyvezető igazgató

Attila mindig keresi a gyakorlatba ültethető új ötleteket. Minden lehetőségre felfigyel, amiből valami újat lehet tanulni, és ha a körülötte lévők is így tesznek, akkor szerinte biztos a siker. A vezetőknek empátiára és kitűnő kommunikációs készségre van szükségük. Ő a legkiválóbb személy az EPDS+ csapatban arra, hogy az új megoldások létrehozásához összehozza az embereket a technológiával.

Naményi Krisztián – Partner

Krisztián 18 éves bizonyított üzletviteli tapasztalattal és eredményekkel rendelkezik. Hatalmas energiát fektet céljai megvalósításába. Professzionális csapatot épít, minden tekintetben és minden szinten fejleszti és motiválja a csapattagokat. Csapata technológiai stréberek, marketing agyak és kreatív zsenik együttműködő csoportja, akik együtt hasznos rendszereket alkotnak üzleti vállalkozások számára. Üzleti partnerként Krisztián az EPDS+ marketingjéért és nemzetközi növekedéséért felelős.

Kácsor Attila:

Különböző szektorok számos területén dolgozott, például: bankszektor (mint account manager), mezőgazdaság (értékesítési vezetőként), online marketing és média (projektvezetőként), piackutatás és IT (értékesítési és üzleti fejlesztési vezető). Az elmúlt másfél évben üzleti fejlesztési vezetőként és account manager-ként dolgozik az EPDS Ltd-nél. 3 igen nagy projektet fejezett be és újakat készít az ipari szektor számára. Segíti a programozóknak megérteni az iparági kihívásokat és igényeket.

Szabados Péter:

Multimédia fejlesztőként végzett 2007-ben Budapesten. Utolsó vizsgái közben csatlakozott a Magyar Honvédséghez, ahol 7 évig Python programozási nyelv használatával kódolt titkosításokat a katonai hírszerzés számára. Mióta előléptették az IT részleg vezetőjévé, projektvezetőként szervezi és vezeti a projekteket. Az EPDS-ben valamennyi projektben az IT területért felelős.

Dalnoki Fanni:

Három éve dolgozik, mint copywriter és online marketing menedzser. Ezt megelőzően a MultiContact Consulting Kft.-nél volt pályázati szekértő asszisztens, egy évet pedig a Sanofi Zrt.-nél töltött a Disztribúciós és Logisztikai Igazgató személyi asszisztenseként. Ő a felelős minden marketing kampányért az ExWork csoportban is.

Bentekovics Attila:

Az EPDS Ltd. backend programozója. Ő felelős az ExWork csoporttagok honlapjainak backend fejlesztéséért. Ő tervezte és vezette az EPDS 3.0 szoftver adatbázisokat.

Liliom Kristóf – iOS/Backend/Frontend Fejlesztő

Kristóf olyan fejlesztő, aki értékeli a platform native megoldások új technológiákkal való kombinálását. Komolyan veszi a megvalósítási és adatkommunikációs optimalizálást, miközben szem előtt tartja a magas kódminőséget is. Fő profilja az iOS fejlesztés, de a projektek egyéb részei által kínált kihívásokban is örömét leli.

Hornyák Ádám – UI/UX designer

Folyton meglepődünk azon képességén, hogy milyen gyorsan alkot egyszerre gyönyörű és használható dolgokat. Képes kiterjedt információ befogadására is, amit saját megérzés és kutatás elegyével tud átalakítani késztermékké. Lelkes, keményen dolgozik, és veleszületett tehetsége van a dizájnra. Egy srác az Y generációból, aki 8 év tapasztalattal rendelkezik kreatív területen.

Pál Miklós – IT mérnök

Miklós egy elkötelezett IT szakértő. Széleskörűen ismeri a jelenleg használatban lévő technológiákat, de ezen felül kedveli az új megoldásokat is. 13 évnél is hosszabb szakmai karrierje során megszámolhatatlanul sok technológiai és módszertani tapasztalatot gyűjtött a projektekben, amiken dolgozott. Ezek a képességei teszik őt alkalmassá, hogy az EPDS+ projektet a megfelelő technológiai irányba vigye el.

Fődi Gergő – Frontend fejlesztő

Fő területe a frontend fejlesztés, de sokévnyi tapasztalata van a tesztautomatizálásban és a backend fejlesztésben is. Munkájában hasznosítja a modern frontend technikákat. Folyamatosan új módszereket tanul, hogy javíthassa a keze alatt futó projekteket.

Keményen dolgozik, és vállalja a multi-browser kompatibilitásból eredő kihívásokat, melyekre mindig megtalálja a legjobb megoldásokat.

Boda Beatrix – Backend Developer

Beatrix mindig arra törekszik, hogy kipróbált fejlesztéseken alapuló módszerekkel hozzon létre magas minőségű kódolást. Testközelből ismeri a Java enterprise szerver-oldali technológiáit, beleértve a Spring keretrendszer magabiztos ismeretét is. Analitikai gondolkodásmódjával hatékonyan talál és alkalmaz megfelelő algoritmusokat a különböző problémák elhárítására. A projektjeiben felmerülő mindenféle kihívást szívesen vesz.

Tóth Ábel – Frontend fejlesztő

Ábel minden munkájában élvonalbeli technológiákat alkalmaz. Szereti az összetett applikációk jelentette kihívásokat, miközben folyamatosan fejleszti tudását és képességeit. Mindig arra törekszik, hogy valami fontosat, valami értékeset hozzon létre, ami megfelel az ügyfelek elvárásainak.

Szőke Róbert – Vezető Backend fejlesztő

Több, mint 13 évnyi személyes munkatapasztalattal rendelkezik a szoftverfejlesztés világában. Mérnökinformatikusként végzett a Miskolci Egyetemen és 2008-ban Java fejlesztői bizonyítványt szerzett (Sun Certified Programmer for the Java Platform). Tanulmányai során, majd azokat követően szoftvereket tervezett és fejlesztett többcsatornás internet banking projektekben magyarországi és európai bankok számára. Ezen banking projektekben a helyi integrációs csapatok tagja is volt. Ezek után egy olyan kutatás-fejlesztés projektben vett részt, ahol sok tapasztalatra tett szert a funkcionális tervezés és az agilis szoftverfejlesztés terén.

Árnyasi Márton – Testing

2009-ben a Miskolci Egyetem gépészmérnöki és informatikai karán szerezte diplomáját. Márton ISTQB tanúsított szoftvertesztelő szakember, aki széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik az automatizált funkcionális, integrációs, teljesítmény és biztonsági tesztelés terén. Számos projektben és különféle területeken volt felelős a tesztelési tevékenységekért, mint például az energia szektorban (E.on, OMV, Démász), pénzügyi területen (Erste, UniCredit, BNP Paribas, Raiffeisen), telekommunikációban (Vodafone), vagy a légi logisztika területén (Lufthansa).

Machács Roland – Backend fejlesztő

Roland szeret új technológiákon alapuló megoldásokat létrehozni. Megvan az ahhoz szükséges tudása, hogy olyan backend fejlesztéseket valósítson meg, amelyek életre keltenek bármit, amit csak a frontend fejlesztők alkotni képesek.
Roland imádja ha a kódjai hatást gyakorolnak a „való világra” és szilárd meggyőződése, hogy létre tud hozni olyan innovatív megoldásokat, melyek végül egy jobb felhasználói élményt eredményeznek.

Töltse le tájékoztatónkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

visszahívást kérek
pdf letöltése