Magunkról

Az EPDS rendszer 2007-ben kezdtük el fejleszteni, első sorban saját felhasználásra, robbanásbiztonság-technika témakörére építve. Hamar kiderült azonban, hogy a piacnak igénye van egy ilyen rendszerre, ezért megkezdődött a partnerek számára elérhető és felhasználó barát verzió fejlesztése. 2018-ban sikerült megvalósítani az egyik célkitűzésünket, amit az EPDS 4.0-ás verziójában kínálunk meglévő és leendő partnereink számára. A szabadon alakítható szempontrendszerekkel és mobilapplikációval elérhető egyedi eszközazonosítással egy rugalmas, hatékony, felhasználóbarát rendszert és hozzá kapcsolódó support tevékenységet tudunk nyújtani Ügyfeleinknek.

A potenciálisan robbanásveszélyes üzemek, illetve üzemegységek az ATEX 137 (3/2003 (III. 11) FMM-ESZCSM rendelet) alapján kötelesek robbanásvédelmi dokumentációt létrehozni, azt naprakészen tartani és megfelelően leoktatni. Továbbá a telepített villamos és nem villamos robbanásbiztos készülékek élettartam követését megvalósítani, mind dokumentációs, mind telepített eszközök vonatkozásában elérhetővé tenni azonos információs tartalommal.

Az EPDS segíti és támogatja a felhasználót a napi rutin (pl. karbantartás, szabványossági felülvizsgálatok), illetve egyedi tevékenységek esetében is a robbanásbiztonság-technikai megfelelőséget megvalósítani, illetve a tárgyi és vonatkozó információkat hosszútávon elérhetővé tenni.

Az EPDS az egyetlen olyan megoldás, mely a robbanásvédelmi dokumentáció témakörére épül és az annak való megfelelést helyezi előtérbe. EPDS önállóan megvalósítja a vonatkozó ATEX Direktívákban (termék és üzem) foglaltakat, és lehetővé teszi a teljes körű üzemeltetői megfelelést napi üzemvitelben az ügyfél igényeire szabva.

A 2014/34/EU ATEX Direktíva (35/2016 (IX.27) NGM rendelet) előírja, hogy potenciálisan robbanásveszélyes környezetben az ATEX Direktíva szerint tanúsított villamos és nem villamos készülékeket kell alkalmazni.

Az ATEX 137 (3/2003 (III. 11) FMM-ESZCSM rendelet) előírja, hogy a biztonságos üzemeltetés feltételrendszerét egy ún. robbanásvédelmi dokumentációban kell megfogalmazni, melyet az első beüzemelés előtt el kell készíteni és folyamatosan naprakészen kell tartani. Ennek felelőse az üzem vezetéséért felelős személy. A rendszer magas fokú rugalmasságának és alakíthatóságának köszönhetően akár az teljes Egészségvédelem, Biztonságtechnika és Környezetvédelem dokumentációját és élettartam követését meg lehet valósítani egy eszközzel, illetve azok feltételrendszerének érvényesítésére is alkalmas a teljeskörű megfelelés támogatása érdekében.

Veress Árpád

Tulajdonos / Ügyvezető

Kovács Gergely

Üzletfejlesztési Menedzser

Pető Levente

Product Owner

Dalnoki Fanni

Marketing Manager

Az EPDS szakértői a legnagyobb körültekintéssel segítenek a vállalat szabályozói környezetének megfelelő működés kialakításban.

Veress Árpád – ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ / TULAJDONOS

Az ExWorks Group alapítója és tulajdonosa. Az EPDS ennek a csoportnak a tagjai, 2003 óta dolgozunk a robbanásvédelem területén. Számos műszaki képzést tart partnereknél, főiskolákon, műszaki egyetemeken (Budapesti Műszaki Egyetem) magyar és idegen nyelveken (angol és német) is. Az Ex Forum konferencia-sorozat (2005 – ) alapítója és előadója, melynek tárgya: innovatív és hasznos szakismeretek ipari szakemberek számára. Számos projektben főmérnökként dolgozott, ezek közül több gyógyszerészeti, olaj és földgáz, kémiai, malomipari, biogáz és etanol projektek megvalósításához kapcsolódott. Fő feladata volt a biztonság tervezése, megvalósítása és jóváhagyása ipari és veszélyes területeken.

Kovács Gergely – ÜZLETFEJLESZTÉSI MENEDZSER

2007 óta foglalkozik B2B értékesítéssel. Különböző iparágakban járta végig a lépcsőfokokat a hideghívásoktól egészen az 5 országra kiterjedő régiós projektek vezetéséig. Szerteágazó tapasztalatokat szerzett az értékesítés, és az ahhoz kapcsolódó projektmenedzsment és stratégiai tervezés területén. Az EPDS Kft-nél az Üzletfejlesztési Menedzser pozícióban az értékesítési és marketing stratégia kialakításáért és a kitűzött célok megvalósításáért felel.

Dalnoki Fanni – MARKETING MANAGER

Három éve dolgozik, mint copywriter és online marketing menedzser. Ezt megelőzően a MultiContact Consulting Kft.-nél volt pályázati szekértő asszisztens, egy évet pedig a Sanofi Zrt.-nél töltött a Disztribúciós és Logisztikai Igazgató személyi asszisztenseként. Ő a felelős minden marketing kampányért az ExWork csoportban is.

Pető Levente – Product Owner

Közgazdászként végzett a Corvinuson, ahol a smart city területtel megismerkedve felkeltették érdeklődését a kapcsolódó technológiai újítások. Ez oda vezetett, hogy az egyetemet követően telekommunikációs területen kezdett el dolgozni kutatóként, ahol az 5G hálózatok kiberbiztonsági kockázatait vizsgálta. Ezt követően IT tanácsadóként informatikai projektek minőségbiztosításával foglalkozott. Jelenleg az EPDS Szoftverfejlesztő Kft.-nél dolgozik Product Ownerként, ahol az ügyfelek és a fejlesztők közötti mediátor szerepet tölti be.

Bentekovics Attila – BACKEND DEVELOPER

Az EPDS Kft. backend programozója. Ő felelős az ExWork csoporttagok honlapjainak backend fejlesztéséért. Ő tervezte és vezette az EPDS 3.0 szoftver adatbázisokat.

Töltse le tájékoztatónkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

visszahívást kérek
pdf letöltése