Eszközök

+ Robbanásbiztos kivitelű tablet

Nagy teljesítményű és strapabíró robbanásbiztos táblagép az ipar 4.0 generációból, Android Enterprise Recommended ajánlással. Fejlett funkcióinak köszönhetően minden eddiginél könnyebb és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé. Ideális megoldás az EPDS rendszer használatára és minden IoT környezetben végzett munkához.  8″-os kijelző, két szabadon programozható gomb, hosszú üzemidő, egy praktikus kézi heveder és egy bőr hordozórendszer teszik  kényelmessé a mindennapi munkavégzést.

BŐVEBBEN

+ Robbanásbiztos kivitelű RFID olvasó

A kézi olvasó megkönnyíti a mindennapi munkavégzést. Segítségével még a nehezen elérhető helyeken lévő RFID/NFC címkék és egyszerűen és hatékonyan leolvashatóak lesznek. Az eszközinformációk azonnal megjelennek a készülék OLED kijelzőjén, és Bluetooth vagy USB kábeles kapcsolat segítségével azonnal továbbíthatóak más készülékre és az EPDS rendszerbe. Könnyű kezelhetőségének köszönhetően lehetővé teszi a felülvizsgálati, karbantartási és a logisztikai feladatok optimalizálását.

BŐVEBBEN

 

+ Leica BLK3D 

 

A Leica BLK termékcsalád legújabb tagja, a BLK3D forradalmi megoldást jelent páratlan funkcionalitásának köszönhetően. A BLK3D egy olyan kézi mérőeszköz, mely egyszerre teszi lehetővé a lézertávmérésen alapuló felmérést, valamint – az egész iparágban egyedülálló módon – az általa készített fotókról való precíz 3D méréseket.

BŐVEBBEN