Leica BLK3D

HOGY SEMMILYEN RÉSZLET NE MARADJON KI!

+ Kompakt, all-in-one fotogrammetriai eszköz.

A Leica BLK termékcsalád legújabb tagja, a BLK3D forradalmi megoldást jelent páratlan funkcionalitásának köszönhetően. A BLK3D egy olyan kézi mérőeszköz, mely egyszerre teszi lehetővé a lézertávmérésen alapuló felmérést, valamint – az egész iparágban egyedülálló módon – az általa készített fotókról való precíz 3D méréseket.

A fotókról való nagy pontosságú térbeli méréséket a két beépített, nagyfelbontású, kalibrált optika teszi lehetővé, mely által akár a helyszínen valós időben, akár a későbbiekben bármikor tetszőleges számú méret vehető le a digitális képekről – legyen szó a mobil- vagy az asztali alkalmazásról. Így nyer értelmet a szlogen; semmilyen részlet nem marad ki!

+ ELŐNYÖK:

Azonnali mérés a fényképeken a gyors, pontos eredményekért.
A BLK3D-t úgy tervezték, hogy a méréseket gyorsabbá és egyszerűbbé tegye a készülékkel rögzíthető bármely fényképen belül. Segítségével teljes körűen dokumentálhatja munkáját, beleértve a megépült állapotokat és a projekt előrehaladását.

Egy intelligens, egyszerű és könnyen használható eszköz a fotogrammetriához.
A BLK3D – amely formáját, méretét és működését tekintve egy okostelefonhoz hasonlít – fejlett algoritmusokat használ a 2D-s képeken belüli élérzékeléshez és méréshez. Az érintőképernyős kezelőfelület felhasználóbarát és nagy teljesítményű, a pontos fotogrammetria pedig kéznél van.

Sokrétű funkcionalitás fejlett technológiával.
A mindennapi készlet részeként a szakemberek gyorsabb döntéseket hozhatnak a napi munkafolyamatok keretében – legyen szó akár a nehezen hozzáférhető helyek méréséről, alaprajzok készítéséről, épületek telepítésének becsléséről, az építkezés előrehaladásának dokumentálásáról vagy mérhető, építéskori dokumentáció készítéséről.

Hozzáférés, rendszerezés, megosztás és tárolás a képekhez.
Tárolja a képeket az eszközön, vagy USB-C vagy WLAN segítségével továbbítsa a képeket és az adatokat a számítógépre. Szervezze projektjeit a mérhető képek kereshető kulcsszavakkal történő megjelölésével a könnyű felidézés érdekében, és ossza meg őket többféle formátumban.

“A Leica BLK 3D használatával a terepi felmérési munkáink jelentősen lerövidültek. A korábbi 3 – 4 munkanapos üzemi felméréseink 1 – 2 napra rövidültek, így a felméréssel töltött idő nagyjából a felére csökkent.”

Dalnoki Mátyás, Veproil